26 emner
 • Arbejdsmiljø Roadshow 2018 - styr på arbejdsmiljøet

  Læs mere

 • Kraftig digital vækst hos danske aviser frem mod 2020

  Ny undersøgelse af avisbranchen fra PwC

  Læs mere

 • PostNord stopper 1. januar 2017 lørdagsomdeling af dagblade

  Varsler samtidig en kraftig stigning i avisportoen 1. januar.

  Læs mere

 • Temadag om brug af freelancere

  Danske Mediers Arbejdsgiverforening holder temadag om brug af freelancere d. 29. november 2016. Vi sætter fokus på alle de største udfordringer, der kan være forbundet med brug af freelancere og freelancestof i mediebranchen. Vi har samlet nogle af de bedste på feltet til at belyse både de juridiske og kontraktmæssige forhold, den ophavsretlige vinkel og de særlige forhold, der gør sig gældende vedrørende skat og indberetning. Dertil kommer juridisk chef Søren Vilsen fra Aller Media og fortæller om sine erfaringer og løsninger ved brug af freelancere. Se vedhæftede program.

  Læs mere

 • Ny lov om elektroniske cigaretter - arbejdsgiver skal udarbejde politik

  Pr. 7. juni 2016 træder ny lov om elektroniske cigaretter i kraft

  Læs mere

 • DMA: Tidssvarende overenskomster eller afskedigelser af redaktionelle medarbejdere

  Behov for reform af praktikområdet inden overenskomstforhandlingerne starter

  Læs mere

 • Mediearbejdsgivere ønsker mere attraktive praktikvilkår

  Mediearbejdsgivere ønsker mere attraktive praktikvilkår. Danske Mediers Arbejdsgiverforening er åbne for at se på indholdet af praktikken for journaliststuderende og sammenhængen med uddannelsesstederne.

  Læs mere

 • Kursus i ansættelsesret - maj 2015

  Danske Mediers Arbejdsgiverforening holder kursus i ansættelsesret – d. 18.-19. maj på Skanderborg Park og d. 21.-22. maj på Egelund Slot ved Fredensborg. Kurset forløber over to dage og er med overnatning. Deltagere på kurset vil blive grundigt opdateret på temaerne sygefravær, opsigelser og barsel. Se vedhæftede program for det nærmere indhold.

  Læs mere

 • Mediernes Efteruddannelse åbner til november!

  Pressens Uddannelsesfond (PU) har udvidet kredsen af udbydere af efteruddannelse. Det betyder, at PU-støttet efteruddannelse i fremtiden udbydes af Mediernes Efteruddannelse – via en portal, som rummer et varieret udbud af efteruddannelseskurser rettet mod de redaktionelle medarbejdere i virksomheder, som er tilsluttet PU

  Læs mere

 • Struktur gør en stor opgave nem

  En stor arbejdsplads med mange faggrupper og mange afdelinger kan gøre arbejdet med arbejdsmiljøet svært. Men sådan er det ikke på Nordjyske Medier. Der har man skabt en struktur, der gør arbejdet nemt.

  Læs mere

26 emner

Vis kun denne profil


Danske Mediers ArbejdsgiverforeningSkindergade 71159 København KTelefon 3397 4000Fax 3314 2325E-mail: dma@mediearbejdsgiverne.dk