Mediehuset København og Altinget åbner nyt Europa Web-TV bibliotek

Oprettelsesdato 28. oktober 2011

Bideo.dk er lavet med støtte fra Europa-Nævnet og skal styrke oplysningen om Europa

Mediehuset København, der i dag servicerer mere end 30 tv-stationer bl.a. Kanal København og er ejet af KONZERN.dk ApS, har med tilskud fra Europa-Nævnet og i samarbejde med Altinget.dk, etableret et nyt Europa Web-TV bibliotek, kaldet Bidio.dk.
Bideo.dk har til formål at samle oplysende tv-programmer på en fællesplatform for at styrke oplysning og debat om Europa. En platform hvor civilsamfundet i levende billeder og lyd mødes med politikere og myndighederne, skriver mediehuset i en pressemeddelelse.
 
"Public service-biblioteket er tilgængeligt for befolkningen og indeholder over 50 videoproduktioner om Europa. Vi forventer inden udgangen af  2011, at Bideo.dk indeholder over 100 videoproduktioner", fortæller adm. dir. Jimmy Rehak.
 
Biblioteket er organiseret teknisk og indholdsmæssigt, så brugerne samt webmastere og leverandører kan bruge tv-programmerne samlet eller efter eget behov. Målgruppen er - ud over befolkningen - især gymnasier, universiteter, biblioteker og pressen.
 
Læs mere på www.bideo.dk.


Læs mere om


Danske Mediers ArbejdsgiverforeningSkindergade 71159 København KTelefon 3397 4000Fax 3314 2325E-mail: dma@mediearbejdsgiverne.dk