Lars Poulsen ny prorektor i Aarhus

Oprettelsesdato 2. september 2011

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole ansætter erfaren mediemand

Bestyrelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole har ansat den 54-årige Lars Poulsen som prorektor.

Han skal supplere rektor Jens Otto Kjær Hansen i det nyoprettede rektorat på højskolen. Lars Poulsen kommer fra et job som chefkonsulent hos DI, hvor han siden 2007 primært har arbejdet med at udvikle samarbejdet mellem ledelse, tillidsrepræsentanter og medarbejdere.

Lars Poulsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, har gennemført en Master of Media Management, efterfølgende suppleret med forløb på INSEAD, Media Management Center i Chicago og en proceslederuddannelse fra Attractor/Rambøll Management.

Fra 1986 til 1999 arbejde han i Dansk Journalistforbund, de sidste 9 år som forbundsformand. I 1999 gik turen til Berlingske Tidende, hvor han varetog forskellige lederjob, de sidste fem år som medlem af chefredaktionen og forretningsledelsen med det redaktionelle og produktionsmæssige ansvar for bl.a. økonomi, personalepolitik, forandringsprocesser og aftaler med personalegrupperne.

Lisbeth Knudsen udtaler: "Vi har med Lars Poulsen fået ansat en utrolig kompetent person med en bred lederprofil, erfaring med at styre udviklingsprojekter og stor bredde i branchekendskabet. Ud over tung ledererfaring har Lars den store fordel, at han ikke alene kender mediebranchen i nærmest alle dets processer, men gennem de seneste år også har stiftet bekendtskab med andre brancher og professioner. Jeg er sikker på, at vi med ansættelse af Lars Poulsen har fået skabt det helt rigtige rektorat med henblik på at sikre højskolens fortsatte udvikling og ekspansion".

Lars Poulsen tiltræder som prorektor i oktober måned.Danske Mediers ArbejdsgiverforeningSkindergade 71159 København KTelefon 3397 4000Fax 3314 2325E-mail: dma@mediearbejdsgiverne.dk