Problemer med at logge ind på hjemmesiden?

Danske Dagblades Forening
Orientering nr. 25/2010

Generelt

12. maj 2010


Problemer med at logge ind på hjemmesiden?


Som modtager af elektroniske medlemsnyheder fra Danske Dagblades Forening er det nu blevet lettere at få adgang til de områder på hjemmesiden, der kræver brugernavn og adgangskode

Danske Dagblades Forenings nye hjemmeside er et skridt på vejen til bedre kommunikation med medlemmerne om bl.a. nye afgørelser om markedsføringsloven, brud på ophavsretten, retssager om ytringsfrihed m.m.

Men hvad nytter det, hvis det er svært at komme til informationerne?

Foreningen har derfor gjort det nemmere at få adgang til Orienteringer, Ledelsesinformationer, referater og meget mere:

Bestem selv dit kodeord
Brugernavnet er altid den e-mailadresse, nyhederne sendes til. Men kodeordet er dit, og du kan derfor fra samme e-mailadresse skrive til os på webmaster@danskedagblade.dk, hvis du ønsker at ændre det. (Obs! Hvis du også har adgang til DMA's hjemmeside, vil det nye kodeord også gælde der).

Forbliv logget på
Der er udviklet ny funktion, så du kan markere "Forbliv logget ind", når du logger ind. Det betyder, at hvis du undlader at logge af hjemmesiden, men blot lukker vinduet, vil du være logget ind næste gang, du besøger hjemmesiden fra den samme computer gældende i 30 dage.

Vi håber, det vil hjælpe dig på hjemmesiden fremover.


Henvendelser
For eventuelle redaktionelle spørgsmål om hjemmesiden kontakt webredaktør Louise Zabel på telefon 33 97 40 00 eller e-mail lz@danskedagblade.dk.

Tekniske spørgsmål, herunder password, kan ske til webmaster@danskedagblade.dk


Materialer til download


Danske Mediers ArbejdsgiverforeningSkindergade 71159 København KTelefon 3397 4000Fax 3314 2325E-mail: dma@mediearbejdsgiverne.dk