Cookie og privatliv

Deklaration af websitets brug af cookies

Danske Mediers Arbejdsgiverforening,
http://www.mediearbejdsgiverne.dk/

1. Generelt

Dette website udbydes af Danske Mediers Arbejdsgiverforening, og når du klikker ind på sitet, vil der automatisk blive indsamlet nogle informationer om din brug af vores site og din computer. Dette har en række formål.

For det første tilpasser websitet sig dynamisk efter de valg og sider, du benytter, og sikrer f.eks. at sider du har set før, kan loades hurtigt.

For det andet er Danske Mediers Arbejdsgiverforenings website tilknyttet nogle generelle måleværktøjer – webtrafik målinger – der skal give indblik i antal brugere på sitet samt hvilket indhold der interesserer brugerne.

Nedenfor kan du læse mere om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvad vi bruger dem til.

Ejer af webstedet:
Danske Mediers Arbejdsgiverforening
Skindergade 7
1159 København K
Telefon: 33 97 40 00
Kontakt: Thomas Rønnow
Email:
thr@mediearbejdsgiverne.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser (f.eks. Internet Explorer) for at kunne genkende din computer, hvis du vender tilbage til vores website. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), hvor udløbstiden dog fornyes efter hvert besøg. Normalt er levetiden 12 – 24 md. Det er altid muligt løbende at slette cookies, og det er også muligt helt at fravælge at websteder placerer cookies.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 


2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


2.4 Formålet med cookies på vores website
Der optræder forskellige typer cookies på vores website til forskellige formål.


2.4.1 Tekniske cookies (Drupal).
Den første type sletter sig selv efter hvert besøg og skal alene optimere vores site til din computer. Det er en sessions cookie, der indeholder tekniske oplysninger og hjælper med funktionalitet.

Tredieparts cookies:

Den anden type cookie har til formål at indsamle statistik over hvor mange der bruger vores site. Det er en cookie der indsamler brug af sitet på tværs af alle vore brugere, og ingen enkeltpersoner kan identificeres.

2.4.3 Web trafik måling (Google Analytics)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Oplysningerne gemmes på Googles servere i USA. Google Analytics kan videregive oplysningerne til tredjemand, hvis loven kræver det, eller hvis tredjemand behandler oplysningerne på Google Analytics’ vegne. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: 
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Personoplysninger

Danske Mediers Arbejdsgiverforening afgiver aldrig personoplysninger til tredjepart, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, tilmelding til nyhedsbrev eller arrangementer eller ved deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos AIU, skal du rette henvendelse til sekretariatet per email dma@mediearbejdsgiverne.dk eller telefon 33 97 40 00, att. Thomas Rønnow. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

 



Danske Mediers ArbejdsgiverforeningSkindergade 71159 København KTelefon 3397 4000Fax 3314 2325E-mail: dma@mediearbejdsgiverne.dk